Hoppa till innehåll

Våra industritvättmaskiner

Nedan ser du de industritvättmaskiner vi på Teijo säljer. Vi har över 50 års erfarenhet av att sälja och serva industritvättmaskiner. I vårt sortiment finner du bland annat enstegs- &  flerstegs kabintvättar, tunneltvättar, toppmatade tvättar, korggodstvättar och manuella tvättskåp. Hittar du inte den typ av industritvättmaskin du letar efter, kontakta vår säljare , så löser han det säkert.

Industritvättmaskiner

Våra industritvättmaskiner

Industritvättmaskiner

Nedan ser du det industritvättmaskinerna vi på Teijo säljer. Vi har över 50 års erfarenhet av att sälja och serva industritvättmaskiner. I vårat sortiment finner du bland annat enstegs & flerstegs kabintvättar, tunneltvättar, toppmatade tvättar, manuella tvättskåp och korgtvättar. Hittar du inte den typ av industritvättmaskin du letar efter, kontakta då vår säljare,  så löser han det säkert.

Industritvättmaskiner avsedda underhålls- & reparationsverkstäder

Industritvättmaskin avsedda för tillverkningsindustrin inom process underhåll och reparation.

Teijo toppmatade industritvättmaskiner används i huvudsak för avfettning och tvättning av mindre maskin & motordelar inom bilverkstäder och industrins underhåll.

Tunnelrengöringsmaskiner (KT-serien ) är konstruerade för applikationer som kräver stor kapacitet och är utrustade med en transportör som går igenom industritvättmaskinen.

Passar för rengöring av mindre detaljer inom verkstadsindustrin.

Maskiner avsedda underhålls- & reparationsverkstäder

Kontakta vår industritvättmaskin säljare, han kan säkert hjälpa Dig.

Skicka in intresseanmälan

Skicka in intresseanmälan